La tercera jornada solidària organitzada per la Fundació Miguel Torres ha permès recaptar 5.545 euros per a La Marató de TV3. L’entitat complementarà aquest import amb 5.000 euros, contribuint així amb més de 10.500 euros en la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Unes 700 persones han participat en la jornada que ha tingut lloc al Centre de Visites de Torres, a Pacs del Penedès, gràcies a la col·laboració de prop de 50 empreses i entitats i 50 voluntaris.

Al llarg de tot el dia, els visitants han pogut gaudir de degustacions de vins i propostes culinàries de restaurants i càterings de la zona -se n’han servit prop d’un miler- i participar en un ampli ventall d’activitats com tallers de maridatges i cocteleria, una experiència culinària a cegues o activitats infantils, unes 180 persones en total. Al dinar popular han participat 120 persones.

L’actuació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove, els Xicots i els Falcons de Vilafranca, que ha donat el tret de sortida, i les de l’Associació Gimnàstica Penedès i l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, han completat el programa, que ha finalitzat amb un sorteig de premis. La bona acollida de les activitats, l’ambient festiu i familiar i el bon temps han contribuït, un any més, a l’èxit d’aquesta jornada solidària que destina tots els fons recaptats a la causa de La Marató de TV3.

Les empreses i entitats col·laboradores són:

Aerial Image Solutions, Ajuntament de Pacs del Penedès, Associació Gimnàstica Penedès, Castellers de Vilafranca, Colla Jove Xiquets de Vilafranca, Consorcio de Jabugo Capa Negra, Creu Roja, Cudié Catànies, El 3 de Vuit, Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, Espai, Falcons de Vilafranca, Font D’Or, Forn J. Rius, Frit Ravich, Fusteria Albareda, Gráficas MB, Grill 9 Music Club, Grupo Nomo, ISS, Koala, Mallol Càtering, Maracana, Mas Albornà, Mitjans, Montextil, Munich, Novell, Parenthesis, Pedial, Pellisa Ràfols, Penedès Televisió, Plameca, Port Aventura Fundació, Procrea, Punto Blanco, Ràdio Vilafranca, Restaurant Cal Joanet, Restaurant La Garrofa, Restaurant La Vinya de Pacs, Restaurant Masia Cal Fuster, Stölzle, Tot Càtering Penedès, Vichy Catalan, Vodafone, Xarcuteries Anton, Xerigots, Xicots de Vilafranca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa