VadeVi
Ajornada la Fira dels Premis Vinari a Rubí fins a l’1, 2 i 3 de novembre

La Fira dels Premis Vinari celebrada a Rubí del 25 al 27 d’octubre s’ajornarà per la mala predicció meteorològica. D’aquesta manera, tots els esdeveniments que s’estaven preparant per a aquest cap de setmana se celebraran l’1, el 2 i el 3 de novembre. L’esdeveniment s’inaugurarà divendres 1 de novembre i s’allargarà fins al diumenge 3 al migdia, superada l’hora del vermut. En total, una dotzena d’estands amb una gran oferta de vins que anirà des dels blancs, rosats, negres i escumosos. Pel que fa als tasts organitzats amb els vins guanyadors dels Premis Vinari d’enguany també es traslladaran a aquest primer cap de setmana de novembre, però mantindran els horaris.

La pluja ha impedit que la Fira dels Premis Vinari es pugui celebrar a Rubí aquest cap de setmana. El que havia de ser el final perfecte de la Setmana del Vi s’ha ajornat fins a la setmana que ve a causa de les males prediccions de pluges torrencials. De fet, la Fira s’anava a celebrar al Celler de Rubí, un espai molt ampli i dinàmic, però que té una gran part exterior. Per això, les condicions meteorològiques fan impossible la seva celebració.

Els Grans Vinari d'Or dels Premis Vinari 2024 | Jordi Play
Vinari Gran Or dels Premis Vinari 2024 | Jordi Play

La nova agenda pels dies 1,2 i 3 de novembre

Els tasts continuaran sent una de les atraccions principals d’aquesta fira. D’aquesta manera, totes les activitats que estaven preparades canviaran de dies, però no d’horari. Ara bé, per tal de poder informar degudament a tots els participants dels tasts, l’organització es posarà en contacte amb ells a través del correu de les inscripcions en els pròxims dies.

Guia de tasts de la Fira dels Premis Vinari a Rubí

Divendres 1/11: Maridatge de vins i formatges. A les 20:30. 20 euros. Places limitades.

Dissabte 2/11: Tasts guiats de vins premiats als Premis Vinari.

  • A les 13:00 h. 10 euros. Places limitades.
  • A les 18:30 h. 10 euros. Places limitades.

Diumenge 3/11: Tast de vermuts guanyadors als Premis Vinari. A les 13:00 h. 10 euros. Places limitades.

Més notícies
Notícia: L’alt cost de la sostenibilitat posa en dubte la seva integració als cellers catalans
Comparteix
Els petits propietaris amb recursos limitats adverteixen de les dificultats d'utilitzar tècniques innovadores al camp | Els experts insten a les organitzacions vinícoles a apropar la tecnologia als empresaris més petits
Notícia: La DO Montsant redueix un 20% la seva producció de raïm per la sequera
Comparteix
El territori admet que malgrat la poca quantitat de raïm, aquest té més qualitat | Les varietats negres i històriques les continuen sent les grans protagonistes del Montsant
Notícia: La identitat única del vi català esdevé clau per la resiliència del sector
Comparteix
La Institució Catalana d'Estudis Agraris (ICEA) fa un repàs de les propostes adients per a reflotar el sector vinícola maltractat per la sequera
Notícia: Manual prioratí per sobreviure a la sequera
Comparteix
Entrevista a Salustià Alvarez, president de la DOQ Priorat, i Carlos Brull, l'alcalde de Falset, sobre la sequera i les conseqüències devastadores pel Priorat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa