VadeVi
Dies de tast als Premis Vinari: comença la cursa per triar els millors vins de l’any
  • CA

Ja falten només unes hores perquè es doni el tret de sortida a les quatre jornades de tast, de la fase preliminar, dels Premis Vinari 2021. A partir de les 10h, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, acollirà amb totes les mesures de seguretat, la primera sessió on hi participa un jurat format per una setantena de tastadors convocats a través de l’Associació Catalana de Sommeliers i l’Associació Catalana d’Enòlegs. El panel posarà nota a cegues als prop de 850 vins de 220 cellers que s’han inscrit a la competició.

El certamen presenta enguany algunes novetats, que es presentaran en el decurs del matí en una roda de premsa, i on hi participarà l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia, i la directora del Vadevi, Eva Vicens.

Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats pel diari Vadevi, van néixer el 2013 amb l’objectiu de donar a conèixer l’ampli ventall de vins que s’elaboren al país i d’orientar a més al consumidor final sobre el producte local de qualitat.

El concurs és possible gràcies al patrocini de l’Ajuntament de Vilafranca, l’Ajuntament de Rubí, Banc 11onze, Agbar, Vins i Licors Grau; el suport de Gràfiques Varias, Riedel Euroselecció, Vinventions, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Petrolis Independents, Bonpreu-Esclat, Sanmy, Suberis Legatus, l’Incavi, les Denominacions d’Origen catalanes, l’Associació Catalana de Sommeliers i l’Associació Catalana d’Enòlegs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa