VadeVi
Ja disponible l’edició d’hivern de la revista en paper de Vadevi
  • CA

Vadevi ho ha tornat a fer. El paper forma part de l’ADN del periodisme i, tot i que els nous formats funcionen, hi ha alguna cosa emocional amb l’acció de fullejar les pàgines d’una revista que encara enamora a molts. És per això que enguany aquest diari digital s’ha endinsat en el món del paper després de gairebé 17 anys de digital. Aquest desembre arriba l’edició d’hivern de la revista en paper de Vadevi, disponible ja de forma gratuïta, als 62 punts de venda dels hipermercats Esclat, a les principals botigues especialitzades, en els esdeveniments organitzats pels Premis Vinari i el Grup Món i a tots els quioscos com a suplement encartat en l’edició d’aquest dimecres 17 de desembre del diari El Punt Avui.

Sota el títol Premis Vinari, prestigi català l’edició d’hivern ve carregada de novetats, continguts i entrevistes. En 44 pàgines, Vadevi ha aconseguit fer un recull dels temes més actuals del món del vi, xerrar amb els experts del moment en el sector vitivinícola i omplir pàgines de consells pels amants, consumidors i curiosos relacionats amb el món del vi. Amb tot, aquesta publicació pretén enaltir els vins catalans i donar-los l’espai que es mereixen i necessiten. La revista en paper de Vadevi és pels més nostàlgics que no volen desfer-se de llegir a través del paper, però també guarda un espai pels moderns, amb codis QR que transporten el lector altra vegada al món digital. A més, per a tots aquells que vulguin mantenir-se entre pantalles, la versió digital de la revista es pot veure a través d’aquest enllaç.

Imatge de l'interior de l'edició d'hivern de la revista en paper de Vadevi / J.C.
Imatge de l’interior de l’edició d’hivern de la revista en paper de Vadevi / J.C.

Aquest segon número de l’edició en paper de Vadevi ha estat coordinat pel periodista Josep Garriga, amb textos de Júlia Catarineu i Júlia Gamisans, fotografies de Jordi Play i Mireia Comas i amb disseny de Futerri Agenda Creativa. Es tracta de la segona publicació periòdica en paper que edita el Grup Món, un dels principals grups periodístics en català.

Més notícies
Notícia: Cinc vins aconsegueixen la distinció de Vins de Finca Qualificada
Comparteix
La Capella, La Creu, La Romana i Monreal, del celler Can Bas (DO Penedès); i Singular Negre, del celler Collbaix (DO Pla de Bages) se sumen a la categoria, que ja arriben als 24 elaborats
Notícia: Tres contacontes moderns del món del vi català
Comparteix
Marta Clot, els germans Forn d’Entrebosc i Pol Aluja, d'Aromes de Vi són només alguns exemples dels creadors de contingut del sector que trobem a les xarxes
Notícia: Empreses de begudes alcohòliques dels EUA exigeixen retirar els aranzels
Comparteix
La coalició Toast Not Tariffs alerta que les taxes al vi europeu poden provocar represàlies d’Europa i perjudicar greument les exportacions nord-americanes, sobretot de vi i whisky
Notícia: El consum de vi es desinfla i trenca l’estabilitat postpandèmia 
Comparteix
La Interprofesional del Vino constata un descens del 3,2% i alerta que tots els segments retrocedeixen en un context de pressió econòmica i canvis culturals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa