Premis Vinari
El guardons que llliuren els Premis Vinari | Jordi Play

!--akiadsense-->

Els Premis Vinari 2021 aportaran novetats importants per incrementar la capacitat de prescripció dels vins catalans en una època difícil per al conjunt del sector. D’entrada, les categories dels vins joves -blancs, rosats, negres i escumosos- anunciaran els guardons a l’avançada, el mes de juny, per tal de potenciar la penetració en el mercat d’estiu dels guanyadors. A més, en aquesta gala prèvia també es concediran els guardons als millors establiments d’enoturisme, tot plegat per reforçar la visibilitat de l’oferta vitivinícola en uns mesos que haurien de significar el rellançament econòmic i social de tot el sector.

Tota aquesta activitat precedirà el tast final de totes les categories que, com cada any, es convocarà al celler cooperatiu de Rubí, el 6 de setembre, i la gran gala dels Premis Vinari que enguany arriba a la novena edició i que tindrà lloc, com sempre, a l’Auditori de Vilafranca del Penedès.

Els canvis en el format també implicaran una reorganització interna de l’equip dels guardons per tal d’adaptar-ne el funcionament a les novetats. Aquests IX Premis Vinari comptaran amb la direcció d’Ester Bachs, amb Ramon Roset com a subdirector i responsable de marca. Zaida Torregrosa (directora comercial), Nerea Rodríguez (responsable de xarxes socials) i Mercè Magaña (administració i finances) completen l’staff dels guardons. Els Premis Vinari són organitzats per Vadevi, dirigit per Margalida Ripoll, que assumeix la direcció de la gala i la comunicació exterior i corporativa del principal esdeveniment anual dels vins catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa