La gastronomia és el tema triat per Enric Calpena"> per a la pròxima sessió del “Vins amb història”, que tindrà lloc el dimarts 2 de setembre a la Sala de Tancs de la Fàbrica Moritz Barcelona. El periodista explicarà la història de la patata, el tubercle originari de l’Amèrica del Sud que va arribar a Europa al segle XVI. També parlarà dels cuiners més sofisticats, el romà Lúcul"> i el francès Vatel">. Ambdós es prenien molt seriosament la seva feina, fins a tal punt que la llegenda explica que Vatel s’hauria suïcidat perquè no va rebre a temps el peix que havia encarregat per a un banquet molt important. Calpena també parlarà del menjar estrafolari que es consumia a París l’any 1870, durant el setge que va patir la ciutat a mans de les tropes prussianes.
Els vins viatgers que es degustaran:
La jornada anirà acompanyada d’una selecció de vins del sommelier Juanma Holgado ">i durant l’explicació els vins que es degustaran són un Fino Tío Pepe NV de González Byass (Xerès), un Domaine Landron Muscadet Amphibolite Nature 2012 (Loira, França), un Bott-Geyl Les Pinots d’Alsace Métiss 2011 (Alsàcia, França) i un La Conquête 2011 (Bordeus, França).
Dia: 2 de setembre
Hora: 19h.

Preu: 10€

Lloc: Fàbrica Moritz, Ronda Sant Antoni, 41 (Barcelona)

Per fer la reserva, envieu un e-mail a confirmacions@moritz.com

Nou comentari