Arriba ‘Poboleda vins’ amb la voluntat d’arribar a tots els públics

Serà dissabte dia 15 d'abril amb la presència d'onze cellers del municipi

La 8ª edició de “Poboleda Vins” es portarà a terme dissabte 15 d’abril a partir de les 10:30 h i fins a les 14:30 h al Local Social “La Closa” de Poboleda.

Els Cellers de Poboleda, que organitzen aquesta mostra amb el suport del Ajuntament de Poboleda i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, mantenen novament la fórmula de la mostra i degustació de vins i gastronomia de Poboleda amb un enfoc popular i familiar, de manera que hi puguin participar públics d’edats i perfils diferents.

Els productors d’aquesta vila presenten la cita com una oportunitat per conèixer les darreres novetats elaborades als cellers d’aquesta zona de la DOQ Priorat i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat.

Onze cellers

Els cellers de Poboleda que han confirmat la seva participació a “Poboleda Vins 2017” són els següents: Agrícola de Poboleda, Celler Burgos Porta, Genium Celler, Celler Hidalgo Albert, Celler Jordi Domènech, Celler Mas d’en Just, Celler Perinet, Celler Tane Vins, Celler Terres de Vidalba, Celler Crivellé i Valls, Celler Mussons.

Aquesta és la primera mostra i degustació de vins dedicada en exclusiva als vins de la DOQ Priorat que s’organitza aquest 2017 a les viles d’aquesta regió vitivinícola.

Nou comentari