VadeVi
Festa d’aniversari a Xerigots amb barra lliure de formatges, vins i música
  • CA

Xerigots és una de les botigues de referència de vins catalans i formatges d’arreu del món. Ubicada a Vilafranca del Penedès, treballa amb petites formatgeries artesanes i cellers petits i mitjans de Catalunya oferint una gamma molt àmplia tant pel que fa a productes com a activitats que organitzen per a promocionar-los i donar-los a conèixer. Ara, estan d’aniversari i aquest dissabte 22 d’octubre faran una gran festa per a celebrar els cinc anys de vida.

La Xerigotada proposa un vespre de música en directe amb un tast de vins i formatges d’arreu del món al nou Obrador de Xerigots que precisament es podrà visitar durant la festa, fins i tot els cubs subterranis on actualment s’hi afinen formatges. La festa serà de 19h a 22h del vespre.

La música la posarà el duet La Guitti Di Finizio, format per la cantant i actriu Laura Guiteras i el baixista napolità Sergio Di Finizio. La formació interpretarà clàssics de la música internacional d’estils tan diversos com jazz, soul, bolero, pop, funcky…, amb temes d’artistes com Jamiroquai, Steve Wonder, Sting, Aretha Franklin o Antonio Machin. L’espectacle ha rodat per grans escenaris de Barcelona i d’arreu de Catalunya i aquesta serà una gran oportunitat per viure’l en un format de proximitat, en un espai acollidor i en un ambient immillorable.

L’entrada a la Xerigotada té un preu de 30€, i 20€ per als membres del Club Xerigots, i inclou, a més del concert i la visita, una barra lliure de formatges artesans i d’una àmplia selecció de vins. L’acte comptarà també amb la presència de cellers i formatgers catalans. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma Enoturisme Penedès seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa