VadeVi
Cap de setmana de ‘mar i vins’ a Castelldefels
  • CA

Castelldefels estrena aquest aquest 1 i 2 d’octubre la fira Mar de Vins. Instal·lada a la Plaça de l’Església, centre neuràlgic del municipi, oferirà als assistents una àmplia oferta de propostes vinícoles i gastronòmiques d’una vintena d’expositors al llarg de tot el cap de setmana.

Els cellers que hi participen són: Avenc del Garraf, Cava Mariona de Mar, Celler Puig Batet, Celler Terra i Vins, Celler Vallès, DO Vinos de Madrid, Dos Deus Vermuth, Feten Wines, Finca Viladellops, La Fireta, La Gofreria by Cooketea, Les Vinyes del Convent, Maset, Padró i Família, Patates Piqué, Ramon Canals, Vins Ramsurt – Vinya Mag Raven, Viña Mambrilla i Witty Wines.

Activitats paral·leles sumades a la mostra de vins

Sumades a la mostra dels vins, la fira ha organitzat diverses activitats paral·leles. Per començar, dos tastos guiats; un primer primer al voltant de “La garnatxa, viatge d’una cultura” previst per aquest dissabte a partir de les 19h a la Sala de la República (Plaça de l’Església); i un segon el diumenge a les 12h, a la mateixa Sala, on es guiarà un Recorregut Sensorial per la DO Catalunya, una activitat a càrrec de la Denominació d’Origen Catalunya, patrocinadora de la fira.

Cartell de la primera fira ‘Mar de Vins’

Música en viu

A més de vi i gastronomia, Mar de Vins presenta també una àmplia programació musical que amenitzarà la festa des de l’escenari principal de la mostra. Dissabte a les 12h, un cop inaugurada la mostra, actuarà el Dj Sergi Nolla, i seguirà, ja per la tarda, tres noves actuacions. A les 17h, Amaiah; a les 19h, This Traccion Band; i a les 21h, Swing Engine, que posaran punt final a les sessions de dissabte.

Diumenge a partir de les 12h hi actuarà Dj De la Torre; i per la tarda, Dumingu (a les 17h); i Veneno en la Piel (a les 19h), que tancaran aquesta primera edició de la mostra.

Mar de Vins està concebuda com a una fira amb tres eixos principals: promoure els vins elaborats a Catalunya; estendre la cultura del vi i del cava juntament amb el patrimoni de Castelldefels; i fer créixer la presència de vi català als restaurants de la localitat. La mostra compta amb el segell dels fundadors de la fira Temps de Vi (Vilanova i la Geltrú) i amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa