VadeVi
Cap de setmana de ‘Rock and Wine’ a Platja d’Aro
  • CA

Aquest cap de setmana, Platja d’Aro es converteix en l’epicentre del Rock and Wine, una trobada que combina música i vins, acompanyat d’un programa d’activitats que omplen de cultura vitivinícola els carrers d’aquest municipi del Baix Empordà.

Enguany, que celebren la tercera edició de la fira, s’hi reuneixen una trentena de cellers de tretze denominacions d’origen de tot l’Estat, així com estands de gastronomia que oferiran els seus productes mentre sonen de fons algunes de les millors versions de rock. Hi actuen els grups Pop Fiction (divendres, 21h), Extra Events DJ (dissabte a les 20h) i Strawberry Friends (diumenge, a les 19.30h)

La fira s’ha instal·lat a la Plaça del Mil·leni i per agilitzar l’accés i adquisició de copes, han habilitat dos punts de recollida, un a l’Avinguda S’Agaró, i un altre a la mateixa entrada de la fira. L’horari d’obertura és de 19h a 24h.

Per cert que l’activitat estrella de la fira des de la seva creació al 2018, el tast sensorial amb auriculars en dues freqüències ideat per la creadora de l’esdeveniment, Isabel Zaro, se celebrarà enguany fora de la cita firal, concidint probablement amb el mes de setembre. Aquesta és activitat on hi juguen una musicoterapeuta, una psicòloga i juga a connectar el vi directament amb les emocions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa