VadeVi
Més d’un centenar de cellers participen al IV Tast de Magnums a Falset
  • CA

El Tast de Magnums del Castell de Falset ha arribat a la seva quarta edició i ho ha fet amb més força que mai. Després del parèntesi obligat per la pandèmia, Jordi Utset juntament amb la seva esposa Maria i un equip de col·laboradors han tornat a organitzar aquesta activitat que ha reunit a més d’un centenar de cellers que han ofert els seus vins en format màgnum a les més de tres centes persones que han assistit al tast.

Com ja és habitual en aquest tast, l’ordre i el civisme han estat els grans protagonistes, possibilitant que tots els assistents poguessin tastar la gran majoria de vins que els cellers porten, sense cues, ni empentes, ni aglomeracions. Tampoc calen corredisses per poder acompanyar els vins d’algunes menges, ja que els diferents productes gourmet que es poden gaudir no queden curts en cap moment gràcies a la col·laboració de diferents empreses que els porten.

Tast de Màgnums al Castell de Falset 2022
La jornada ha sumat un centenar de productes embotellats amb ampolles màgnum | R.R.

En aquest tast tothom pot gaudir dels vins, menjar, parlar i passar-s’ho bé en un ambient relaxat i amb una organització que cuida cadascun dels detalls perquè tot surti bé.

Pel que fa als vins que es podien tastar cal dir que han estat excepcionals gràcies a la generositat dels cellers participants que han portat algunes ampolles sortides del seu cementiri, enoteca o biblioteca d’anyades, com preferiu anomenar-ho, que feien posar els pels de punta només de veure les anyades, com un 2003 o un 2012 o un escumós de 1997.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa