VadeVi
El Festival Gastronòmic Corpinnat completa el programa i ja permet reserves
  • CA

70 sopars. 62 restaurants i 11 cellers. Aquestes són les xifres del programa definitiu del primer Festival Gastronòmic CORPINNAT, que ja permet a fer reserves a través d’aquest enllaç. El calendari de tots els àpats permet escollir data i filtrar la consulta pel nom del restaurant i/o cuiner o el del celler desitjat.

Les propostes tindran lloc del 15 de juny al 15 d’agost als onze cellers de la marca, GramonaLlopartNadalRecaredoSabaté i CocaTorellóHuguet-Can FeixesJúlia BernetMas CandíCan Descregut i Pardas, amb l’objectiu de posar en valor la riquesa i diversitat gastronòmica del país, maridada amb una selecció dels vins escumosos penedesencs. Aquesta trobada també pretén contribuir a superar la crisi derivada de la pandèmia, especialment per un sector, el de la restauració, que ha estat dels principals damnificats.

Així, cada restaurant o xef proposarà un menú per maridar amb els vins i escumosos del celler on se celebra l’àpat. Tots els dinars i sopars es fan complint amb les mesures sanitàries derivades de la pandèmia, amb aforaments limitats i respectant les distàncies de seguretat.  

Tots els cellers ofereixen als comensals amb reserva per dinar o sopar una visita gratuïta al celler escollit, que es farà sempre una hora abans de començar l’àpat. En el moment de fer la reserva cal comunicar que també es desitja fer la visita.

Cartell Festival Corpinnat | captura
Cartell Festival Corpinnat | captura

L’artista Salvador Vinyes, autor del cartell

El dissenyador i grafista Salvador Vinyes i Reig (Berga, 1962) és l’autor del cartell de la primera edició del Festival Gastronòmic CORPINNAT. Autor també de la imatge de La Patum, Vinyes ha escollit per al cartell un groc càlid que evoca el color de l’escumós i com a elements centrals un plat i una copa connectats per les aromes que expressen la connexió entre la gastronomia i el vi. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa