El 55% dels assistents al Vivid 2017 era de comarques gironines i el 38%, de barcelonines | FOTO: Xènia Gasull

!--akiadsense-->

El Vívid, el mes d’experiències a la Ruta del Vi DO Empordà, ha tancat edició amb bon sabor de boca i xifres positives. En total, s’ha ofert quaranta-sis activitats i propostes enoturístiques durant el mes d’abril a l’Alt i Baix Empordà, en les quals hi ha participat 1.635 persones.

D’aquestes, una trentena d’activitats van esgotar les entrades. Aquest és el cas, per exemple, de la quarta Mostra de Vins de Roses, amb 500 participants; els tastos en espais singulars, que va comptar amb 224 assistents; la I Gran Marxa Popular, on hi participaren 151 persones, i l’InstaVívid, amb 98 participants.

Segons una enquesta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, impulsors del projecte, el 55% del total procedia de les comarques gironines; el 38% de les barcelonines, principalment de municipis com Barcelona, Granollers, Sant Cugat del Vallès i Terrassa, i el 7% restant era originari d’altres localitats catalanes i de l’estranger.

Pel que fa al perfil del visitant, el 55 % duia a terme activitats del Vívid en parella; el 28%, amb amics, i el 17%, amb la família. Per franges d’edat, els adults d’entre 30 i 50 anys representen el 51% dels participants, seguit pel grup de públic d’entre 50 i 70 anys, amb el 32%. L’enquesta també recull l’elevat grau de satisfacció del públic assistent, ja que el 90 % puntuen amb la màxima nota tant el nivell de qualitat de la proposta com el nivell de la qualitat del servei i el tracte rebut.

Pel que fa a l’impacte generat al territori gironí, l’informe de valoració també recull que dos de cada tres participants ha manifestat haver-se quedat a dinar o sopar a la zona, i un de cada tres usuaris assegura que ha pernoctat a la Costa Brava.

Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha declarat que «des d’aquest organisme de la Diputació de Girona estem altament satisfets per la trajectòria que està agafant el Vívid i per l’alt grau d’ocupació de les activitats i satisfacció que els usuaris expressen segons les enquestes que hem portat a terme».

Nou comentari