Imatge de les cinc ampolles de la renovada gamma Castell de Falset

El gerent de la Cooperativa Marçà Falset, Xavi Domènech, dirigirà aquest dimarts 10 de febrer una sessió de tast especial per a presentar la seva nova gamma Castell de Falset, una de les marques més reconegudes i emblemàtiques del celler.

El projecte de renovació de la gamma de vins es va anunciar l’any passat a la fira Alimentària i ara ja estan totes les referències al mercat, amb els cupatges i la criança finalitzades i el canvi d’imatge realitzat a totes les ampolles. D’aquesta manera, persegueixen arribar a nous mercats, amb un paladar més elegant i interessat per la història, ja que el passat medieval de Falset és el denominador comú dels quatre vins i de l’oli de la sèrie.

Castell de Falset engloba les següents referències, les quals es podran tastar totes durant la sessió de dimarts:

-La Dama de Blanc: Garnatxa blanca

-Lo Senyor del Castell: Garnatxa, Carinyena i Syrah

-Lo Foc del Castell: Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon

-Lo Dolç Joglar: Vi dolç 100% Carinyena

El cinquè producte és L’Or, un oli d’oliva arbequina verge extra DOP Siurana. El relat que uneix vi i oli s’entén a través de l’etiquetatge on hi figuren personatges medievals creats per una il·lustradora.

El tast tindrà lloc a partir de les 20h de la tarda al Restaurant Horiginal (C/ Ferlandina, 29) de Barcelona, just a la vora de la Plaça dels Àngels. L’entrada és gratuïta, tot i que hi ha una capacitat màxima per a 40 persones. Per a més informació i reserves, es pot enviar un correu electrònic a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa