Imatge de les cinc ampolles de la renovada gamma Castell de Falset">

El gerent de la Cooperativa Marçà Falset, Xavi Domènech, dirigirà aquest dimarts 10 de febrer una sessió de tast especial per a presentar la seva nova gamma Castell de Falset, una de les marques més reconegudes i emblemàtiques del celler.

El projecte de renovació de la gamma de vins es va anunciar l’any passat a la fira Alimentària i ara ja estan totes les referències al mercat, amb els cupatges i la criança finalitzades i el canvi d’imatge realitzat a totes les ampolles. D’aquesta manera, persegueixen arribar a nous mercats, amb un paladar més elegant i interessat per la història, ja que el passat medieval de Falset és el denominador comú dels quatre vins i de l’oli de la sèrie.

Castell de Falset engloba les següents referències, les quals es podran tastar totes durant la sessió de dimarts:

-La Dama de Blanc: Garnatxa blanca

-Lo Senyor del Castell: Garnatxa, Carinyena i Syrah

-Lo Foc del Castell: Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon

-Lo Dolç Joglar: Vi dolç 100% Carinyena

El cinquè producte és L’Or, un oli d’oliva arbequina verge extra DOP Siurana. El relat que uneix vi i oli s’entén a través de l’etiquetatge on hi figuren personatges medievals creats per una il·lustradora.

El tast tindrà lloc a partir de les 20h de la tarda al Restaurant Horiginal (C/ Ferlandina, 29) de Barcelona, just a la vora de la Plaça dels Àngels. L’entrada és gratuïta, tot i que hi ha una capacitat màxima per a 40 persones. Per a més informació i reserves, es pot enviar un correu electrònic a ivan@etim.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa