El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat pel candidat de CDC al Congrés, Francesc Homs, pel candidat al Senat, Miquel Calzada, i pel diputat vilanoví Carles Campuzano, han visitat aquesta tarda la Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, en la seva segona jornada.

La comitiva ha pogut saludar als 40 cellers participants i ha conegut de primera mà el programa de tastos, concerts i activitats culturals que ofereix la Fira en la seva cinquena edició. En finalitzar, President, candidats i diputat han volgut fer un brindis per l’èxit de la Fira amb amb els seus representants.

Enguany a més, Temps de Vi ofereix als assistents la possibilitat de conèixer els vins de la zona vitivinícola internacional convidada: la localitat francesa de Merignac (vins elaborats sota la Bordeaux AOC), agermanada amb Vilanova i la Geltrú.

El president i els candidats han pogut també conèixer els detalls de la iniciativa Copa solidària. La iniciativa, idea de la vilanovina Eva Solichero, permet recaptar 1 euro per a l’Economat de Vilanova i la Geltrú per cada copa que els assistents retornin a l’organització.

Tota la informació de la fira, seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa