VadeVi
El president Puigdemont, «Porronaire d’Honor» al Firagost

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurava aquest dimarts la 62a edició del Firagost de Valls i ho feia dient que “volem un futur per als nostres productes, perquè vol dir un futur per als nostres productors i per a tot l’entorn socioeconòmic, el paisatge, el medi ambient, i l’equilibri territorial i social del país”.

“Cal un país que s’estimi els seus productes, que els valori i que prestigiï la gent que els treballa”, remarcava el cap de l’Executiu, perquè aquesta actitud, ha dit, “envia un missatge al món: la d’un país que s’estima a sí mateix, que es respecta i on val la pena invertir-hi i fer-hi confiança”. El president ha destacat que, afortunadament, aquesta realitat ja es viu a Catalunya, tal i com mostren les xifres, i ha remarcat que aquest camí es pot mantenir “si el país pot ser amo de les eines que poden decidir el seu futur”.

El cap del Govern participava en aquesta inauguració acompanyat de la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret; del conseller d’Interior, Jordi Jané, el delegat territorial del Govern a Tarragona, Òscar Peris; de responsables de Firagost, entre els quals el seu director, Antonio Bastús, d’entitats organitzadores i de diverses autoritats locals, com l’alcalde de Valls, Marcel·lí Morera.

Premi Porronaire d’Honor

A banda de visitar els diferents estants de la Fira, el president ha presenciat la sisena edició del Concurs de Beure en Porró que es fa a Valls i en el marc del qual ha estat reconegut amb el Premi Porronaire d’Honor. El certamen es fa a la capital de l’Alt Camp amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquest estri de disseny català que data del segle XVIII.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa