VadeVi
Entrades anticipades ja disponibles per la 27a Fira del Vi de Falset
  • CA

La plataforma online de venda d’entrades per assistir o participar en alguna de les activitats de la propera Fira del Vi de Falset ja està activa. Des de firadelvi.org es poden comprar tiquets de manera anticipada tant per la 27a Mostra de Vins, prevista pel primer cap de setmana de maig, com per les visites als cellers de la comarca del Priorat, que obriran portes entre els dies 2 i 31 de maig.

La principal novetat de la plataforma és que aquest any, per primer cop, permet comprar els tiquets de degustació de manera anticipada amb l’objectiu d’anar millorant el servei i l’atenció que s’ofereix als visitants.

I és que enguany la trobada oferirà la doble fórmula, d’una banda, la fira presencial a Falset; i de l’altra, els cellers obriran les portes al visitant seguint la idea que tota la comarca del Priorat es converteixi en recinte firal.

Espai firal de la Mostra de Vi a Falset | Foto: Fira del Vi

La Fira del Vi de Falset, en el seu format clàssic i presencial, obrirà portes el divendres 29 d’abril a la tarda a partir de les 18:00h de la tarda, mentre que el dissabte i el diumenge 30 d’abril i 1 de maig el recinte estarà obert entre les 11:00h i les 21:00 hores, en horari ininterromput. La informació i el programa de la Fira s’anirà actualitzant a la seva pàgina web, malgrat a dia d’avui ja es pot confirmar la presència d’una seixantena de cellers inscrits.

Pel que fa a les degustacions en cellers, se’n podrà gaudir entre el dilluns 2 de maig i el dimarts 31 de maig. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de les dues denominacions d’origen del territori, té un aforament limitat a 12 persones, i es fa en els cellers inscrits a la Fira tant de la DOQ Priorat com de la DO Montsant. Una fórmula que l’any passat va fer possible gairebé 2.500 reserves de tastos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa