Torna una nova edició de VinyaSons, el festival de música de petit format que es realitza als cellers i caves. Es tracta d’una proposta única, innovadora i diferent que aporta un valor cultural de qualitat, tot reforçant l’oferta enoturística i musical de l’àrea del Penedès i de Catalunya. En l’edició de 2015, VinyaSons incrementa el nombre de cellers participants, fins als 15; augmenta les propostes artístiques, oferint 7 espectacles de qualitat i supera el seu abast penedesenc fins a arribar a les DO de Pla de Bages i el Priorat.

En la presentació del cicle, Marius McGuinness, director de VinyaSons, ha descrit el Festival com “una experiència única” on “l’activitat s’adapta a l’espai i cada concert esdevé un espectacle únic i sorprenent”. VinyaSons reivindica els cellers “com espais de gran potencial escènic, tant per la seva ubicació, com per la seva arquitectura i condicionaments acústics”.

15 espectacles musicals el maig, juny i juliol

Durant els caps de setmana dels mesos de maig, juny i juliol de 2015, el Festival VinyaSons proposa 15 espectacles musicals en 15 cellers emblemàtics amb músics i artistes joves de gran nivell, concerts vinculats a l’entorn únic dels cellers sempre cercant la proximitat i la comunicació amb el públic. Propostes integrades, en les quals es combina la música, els productes dels cellers i un toc gastronòmic de Km 0.

Núria Sala, directora d’Enoturisme Penedès, entitat que dóna suport a la iniciativa, va qualificar el festival com “els esdeveniments perfectes per convidar el públic a passar el dia al Penedès”. Per aquest motiu, Enoturisme Penedès ha preparat una sèrie de pacs turístics a la venda des de www.enoturismepenedes.cat/vinyasons on es poden adquirir entrades per als concerts, combinades amb activitats al territori i allotjament.

De la mateixa opinió va ser Ramon Riera, diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, qui va reivindicar “el Festival com el producte amb tots els elements per convertir-se en la proposta enoturística destacada del Penedès i d’altres DO”, fent referència a l’increment de cellers de diferents DO que s’ha introduït en l’edició d’enguany. “Quan les idees són bones, s’escampen i VinyaSons està fent un bon servei a les comarques”.

La venda d’entrades i abonaments es realitza des del 29 d’abril fins el 28 de maig de forma exclusiva a les plataformes LetsBonus i Club TresC, amb un descompte especial i amb diferents propostes d’abonaments: per a 5 concerts, 3 concerts o bé 3 DO. A partir del 29 de maig s’obre la venda d’entrades a preu normal a través d’altres canals com TopTicket i la pròpia web del festival.

Cellers

Els cellers que hi participen són: Vilarnau, Mas Tinell, Torelló, Finca ca n’Estella, Miguel Torres, Segura Viudas, Viladellops, Oller del Mas, Pinord, Gramona, Can Bas, Codorniu, Mas Rodó, Llopart i Mas Comtal.

Programació

VinyaSons ofereix en aquesta tercera edició set espectacles de petit format de diversos gèneres i estils per arribar a un públic amb sensibilitats diverses i consolidar la línia marcada per l’anterior edició que va suposar un fort increment de public i un èxit artístic contrastat.

Les propostes artístiques són:

Cabaret Songs

30 de maig a Vilarnau (www.vilarnau.es)

Cantar al desamor: Mercè Martínez & Andreu Gallén

19 de juny a Finca ca n’Estella (www.fincacanestella.com)

26 de juny a Segura Viudas (www.seguraviudas.es)

3 de juliol a Oller del Mas (www.ollerdelsmas.com)

17 de juliol a Can Bas (www.can-bas.com)

Llunàtics: Celeste Alías & Marco Mezquida

6 de juny a Mas Tinell (www.mastinell.com)

10 de juliol a Pinord (www.pinord.es)

11 de juliol a Gramona (www.gramona.com)

Hanfris Quartet

13 de juny a Torello (www.torello.es)

19 de juliol a Mas Rodó (www.masrodo.com)

25 de juliol a Mas Comtal (www.mascomtal.com)

Cava de Cordes / Cordes al Celler

20 de juny a Cellers Torres (www.torres.es)

18 de juliol a Codorníu (www.codorniu.com)

Lauzeta Folk

27 de juny a Finca Viladellops (www.fincaviladellops.com)

Duel de cellos: Claret Cello duet

12 de juliol a Cava Llopart (www.llopart.es)

La presentació va iniciar i finalitzar amb una breu actuació musical a càrrec de la cantant Celeste Alías i el pianista Marco Mezquida, amb càtering a càrrec de Cal Blay, que va acompanyar els vins de cada celler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa