L’Argila Rosé, el Nutt i el Balma Brut Nature. Vet aquí la selecció de vins que ha fet el celler Mas Bertran, de Sant Martí Sarroca, per a la sessió del VisàVis del TR3SC que han protagonitzat aquesta setmana al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona. En aquesta ocasió, els vins han estat “maridats” amb l’humor de Carlos Latre, que va compartir una estona amb la directora tècnica del celler, Eva Ventura, i el director del Museu, mentre explicava anècdotes de la seva carrera professional i contestava preguntes dels assistents.
Els tres vins triats per a aquesta ocasió destil·len la filosofia del celler, que aposta des dels seus inicis, i de manera decidida per l’elaboració de productes a partir de varietats autòctones del Penedès. L’Argila Rosé (Clàssic Penedès) és un escumós elaborat totalment amb sumoll, i tant el Nutt (DO Penedès) com el Balma Brut Nature (Clàssic Penedès) es basen en el xarel·lo.