VadeVi
El pintor Jordi Rollan dissenya el cartell de la 36a Setmana del Cava
L'artista responsable del cartell en la 36a edició de la Setmana del Cava
L’artista responsable del cartell en la 36a edició de la Setmana del Cava | cedida

El pintor barceloní Jordi Rollan crearà la imatge a la 36a edició de la Setmana del Cava, que tindrà lloc del 7 al 29 d’octubre a Sant Sadurní. L’artista, que es va estrenar amb una mostra individual fa més de mig segle, ha dut a terme més de 200 exposicions al llarg de la seva carrera i els darrers anys ha comptat amb una presència especial en països com Suïssa o Alemanya, tot i que ha exposat en altres indrets com EE.UU., França o Itàlia.

El cartell es donarà a conèixer dijous 28 de setembre, en la presentació del programa de la 36a Setmana del Cava, que es farà a partir de les 8 del vespre al Reial Cercle Artístic de Barcelona. Juntament amb l’obra de Rollán també s’exposaran els altres 35 cartells que s’han creat els darrers anys per promocionar la celebració, en una mostra que es podrà veure des del 26 de setembre fins al 8 d’octubre al Cercle Artístic.

La Confraria ha acumulat al llarg dels anys un important fons cultural que fins ara només es podia veure a la seu de l’entitat. Entre les personalitats que han fet obres per a l’associació cavista hi ha personatges destacats com Subirachs, Maria Assumpció Raventós, Pilarín Bayés, Andreu Buenafuente o Josep Moscardó -autor del cartell de l’any passat-, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa