VadeVi
Saps beure en porró? Vine i demostra-ho al Firagost!
  • CA

El concurs de “beure en porró” que s’organitza a Valls el primer dimarts de la Firagost, compleix la seva 4a edició. Aquest divertit concurs es fa a la Plaça del Blat i l’objectiu és reinvindicar el típic instrument per beure vi, el porró, i el seu ús: “sa, net, divertit, refrescant i ben nostre”.

L’edició d’aquest 2014, compta amb les següents categories:
Més estil: a decidir pels membres del jurat.
Més temps: amb el braç en posició de beure a galet, ben estirat i sense recolzar-se o aguantar-lo amb l’altre braç.
Més amunt: amb el braç tan estirat com sigui possible i bevent a galet tanta estona com pugui aguantar sense mullar-se la cara.
Femení: es premiarà l’estil i l’estona que es beu a galet sense mullar-se la cara.
Infantil: es premiarà l’estil i l’estona que es beu a galet sense mullar-se la cara.
Hi poden participar totes les persones tant homes com dones que acreditin i demostrin saber beure en porró i que tinguin més de catorze anys. Hi ha una categoria infantil específica.
No es podrà beure altra cosa que el vi de l’organització i cap altra beguda en totes les categories del concurs. Només es podrà beure aigua en la modalitat infantil.
Cada categoria rebrà els següents premis:
-El porró commemoratiu fet especialment pel Forn del Museu del Vidre de Vimbodí
-Una revista Cultura i Paisatge del darrer número
-Vi obsequi del Vi Punt
-Vi obsequi del Celler de Capçanes
A més el guanyador del concurs de Més Temps tindrà un val per a una sessió de massatge a Fisioquiros de Valls.
El vi emprat en el concurs està cedit pel Celler el Vi a Punt.
El jurat que dictaminarà els guanyadors/es està format per Joan Salvadó, Catedràtic d’Enginyeria Química de la URV, Anna Casabona, Oriol Pérez de Tudela, Josep M. Rovira, i comissariat per Rafel Fortuny.

L’organització està formada per un representant de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, en nom de la Firagost, per l’Anna Casabona, pel Josep M. Rovira del Celler de Capçanes, de la revista Cultura i Paisatge i per l’Oriol Pérez de Tudela del Vi a Punt. I la col·laboració del Museu i Forn de Vidre de Vimbodí i del seu mestre vidrier Paco Ramos; del Celler de Capçanes; de la revista Cultura i Paisatge a la Ruta del Cister; i del Centre Mèdic i Estètic Fisioquiros de Valls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa