Torna la més gran de les vermutades

Reus enceta l’estiu amb la Festa del vermut

Torna la Festa del Vermut de Reus, la vermutada popular que tindrà lloc aquest dissabte 20 de juny a la plaça del Mercadal de la ciutat. De 12 a 14h, es podrà fer el clàssic aperitiu a la plaça, que s’omplirà de tendals i barres on se servirà el vermut de Miró, xips de la Patateria Laurie de Reus i olives la Masrojana, del Masroig.

L’acte està organitzat per l’associació Amics del Vermut de Reus i comarca, amb el patrocini dels Vermuts Miró de Reus, i la col·laboració de la Cambra de Comerç i l’Agència Reus Promoció de l’Ajuntament.

“Tots amb la Laia: el teu somriure, la nostra il·lusió”

A la vermutada hi haurà una variada animació musical i es podran adquirir uns barrets creats per l’empresa Miró per a l’ocasió, i amb la finalitat de donar suport a la causa “Tots amb la Laia: el teu somriure, la nostra il·lusió”.

La Laia és una nena de 9 anys amb una discapacitat del 83% que li impedeix fer gairebé tot per ella mateixa. És per això que el seu oncle Eugeni Prieto, s’ha proposat fer el màxim nombre de triatlons i curses ironman durant un any. Totes dedicades a la Laia i amb l’objectiu d’animar a la petita a no rendir-se i a treure-li un somriure cada vegada que ell creui la meta.

Nou comentari