Torna la Festa del Vermut de Reus, la vermutada popular que tindrà lloc aquest dissabte 20 de juny a la plaça del Mercadal de la ciutat. De 12 a 14h, es podrà fer el clàssic aperitiu a la plaça, que s’omplirà de tendals i barres on se servirà el vermut de Miró, xips de la Patateria Laurie de Reus i olives la Masrojana, del Masroig.

L’acte està organitzat per l’associació Amics del Vermut de Reus i comarca, amb el patrocini dels Vermuts Miró de Reus, i la col·laboració de la Cambra de Comerç i l’Agència Reus Promoció de l’Ajuntament.

“Tots amb la Laia: el teu somriure, la nostra il·lusió”

A la vermutada hi haurà una variada animació musical i es podran adquirir uns barrets creats per l’empresa Miró per a l’ocasió, i amb la finalitat de donar suport a la causa “Tots amb la Laia: el teu somriure, la nostra il·lusió”.

La Laia és una nena de 9 anys amb una discapacitat del 83% que li impedeix fer gairebé tot per ella mateixa. És per això que el seu oncle Eugeni Prieto, s’ha proposat fer el màxim nombre de triatlons i curses ironman durant un any. Totes dedicades a la Laia i amb l’objectiu d’animar a la petita a no rendir-se i a treure-li un somriure cada vegada que ell creui la meta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa