El Pati de Ca La Pruna de Pals acull aquest proper cap de setmana la 37a edició de la Fira de Vins i Caves de Catalunya. A la fira es podran degustar vins i caves de les diferents Denominacions d’Origen de Catalunya, amb la participació d’una seixantena de cellers amb més de 100 referències diferents. Al mateix temps es podran degustar formatges artesans per acompanyar el vi.

Les quatre varietats catalanes escollides per a la present edició seran: Cingle, formatge elaborat amb llet crua de cabra per la Formatgeria La Frasera; Xiroi, formatge semi curat elaborat amb llet crua de vaca per la Formatgeria La Xiquella; Ordre, formatge de llet d’ovella elaborat per la Formatgeria Can Pujol; i Costa Negra, formatge tendre de llet de vaca elaborat per la Formatgeria Tros de Sort.

Copa tastavins

Les degustacions podran ser de 4 vins o caves, de tast de formatges i d’un combinat de 4 vins o caves i 4 formatges. A més, els assistents també obtindran una copa tastavins i un llibret informatiu on apareix tota la informació de la fira, les DO participants i una fitxa de tast on podran apuntar les seves notes.

La Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre organitza la Fira de Vins i Caves de Catalunya a la Costa Brava des de l’any 1981. Aquesta fira és la més antiga de Catalunya i va néixer amb l’objectiu d’explicar a turistes i visitants l’àmplia gamma i la magnífica qualitat dels vins catalans. Des d’aleshores, la Fira de Vins i Caves de Catalunya s’ha arrelat com un dels actes més concorreguts i esperats dels estius a la Costa Brava.

L’horari de la fira serà de 19.30 a 23.30 hores.

Nou comentari

Comparteix