VadeVi
Vins catalans i productes de mercat protagonitzen una fira a Santa Caterina
Placeta davant l’entrada al mercat de la DO Santa Caterina

!--akiadsense-->

Divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 de maig, l’Associació de Comerciants del Mercat de Santa Caterina de Barcelona junt amb l’Associació Enjoy Wine, organitza una Fira de producte fresc i saludable del mercat i vins catalans. L’activitat tindrà lloc davant el mercat de Santa Caterina de Barcelona, amb una dotzena d’estands de les parades del mercat i de les DO catalanes, cellers i cooperatives.

El dia 5 es dedica a la gastronomia del mercat i les DO catalanes, amb la presència dels Consells Reguladors de les DO Penedès, DO Conca de Barberà, DO Tarragona, DO Catalunya, DO Montsant, DO Terra Alta, DO Pla de Bages, DO Costers del Segre i DO Alella.

Els dies 6 i 7 de maig s’adreça als productors i cooperatives agràries. També hi serà present el vi de Barcelona amb el projecte de suport a persones amb necessitats especials, Can Calopa. I es faran tallers oberts de diferents àmbits relacionats amb el món del vi, el producte de mercat i la cultura, amb recitals de diferents poetes emergents.

La Fira és una bona oportunitat per tastar productes del mercat maridats amb vi català. A més se celebren els 5 anys de tastos amb maridatge al Mercat de Santa Caterina, @dosantacaterina, i els 12 anys de la darrera reforma del Mercat.

Aquesta fira compta amb el suport de Mercats de Barcelona i la col·laboració de INCAVI, Associació Vinícola Catalana, Institut del Cava, Club de Cultura Tr3sc i Labreu Edicions. Hi participen: DO Penedès, DO Conca de Barberà, DO Tarragona, DO Catalunya, DO Montsant, DO Terra Alta, DO Pla de Bages, DO Costers del Segre, DO Alella, Clos Pons, Cooperativa l’Olivera, Can Calopa, Celler Masroig, Cellers Singulars de Tarragona, Agrícola Sant Josep de Bot, Miquel Pons, Muscàndia, Castell d’Age, Mas del Nen i Perelada.

Programa de la Fira

Divendres 5 de maig – DO Catalanes i mercat

  • 12.00 Inauguració
  • 16.00 a 16.45 Taller INCAVI de tast de varietats pròpies catalanes
  • 17.15 a 18.00 Taller de tast DO Conca de Barberà

Lloc: Sala de tast al primer pis dins el mercat

Dissabte 6 – Gastronomia, cellers i cooperatives

  • 13.15 a 14.00 Tast de vins de cooperatives catalanes

Lloc: Sala de tast al primer pis dins el mercat

Diumenge 7 – Gastronomia, cellers i cooperatives

  • 12.00 a 12.45 El cava com a aperitiu
  • 16.00 a 16.45 Vi i poesia amb Labreu Edicions, Castell d’Age, Muscàndia,Cooperativa l’Olivera, Clos Pons i INCAVI – Exclusiu Tr3sc
  • 17.00 a 17.45 Vi i poesia – Exclusiu Tr3sc

Lloc: Espai de tast davant el mercat de Santa Caterina

  • 22.00 Cloenda

Més informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa