Aquest estiu, Còdol Educació proposa visites teatralitzades a Siurana per gaudir de les seves llegendes i paisatge durant la posta de sol. Les visites finalitzen amb un tast de vins del Priorat al castell sarraí.

Les visites van especialment dirigides als amants del vi, de la fotografia i de la literatura. L’experiència permetrà als participants reviure en primera persona el món llegendari de Siurana tot descobrint els indrets on les històries van tenir lloc, així com gaudir del paisatge del municipi amb els cinc sentits. Les visites seran en català i comptant el tast final, tindran una durada d’una hora i mitja.

La iniciativa de Còdol Educació s’emmarca dins del projecte de dinamització de Siurana que fa just un any va iniciar l’empresa per encàrrec del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cornudella del Montsant. Les visites dinamitzades i teatralitzades que s’ofereixen a les 12h del migdia han tingut molt bona acollida, durant els darrers nou mesos hi han passat més de 1800 persones. La nova proposta que se suma a les visites del migdia, busca un format més agradable de cara a l’estiu i per això es duran a terme un dissabte dels mesos de juliol, agost i setembre a partir de les 19h.

Per l’organització dels tastos de vins es compta amb la col·laboració de diferents cellers del territori. El Celler Baronia de Montsant oferia els seus vins a la primera sessió -dissabte 23 de juliol-; El Celler Cooperatiu de Cornudella i Ronadelles ofereixen les degustacions de les dues properes activitats previstes per al dia 6 d’agost i 3 de setembre. En finalitzar la visita i la degustació, aquells que ho desitgin també podran adquirir una selecció dels vins degustats.

Les reserves es poden fer a través del seu lloc web i tenen un cost de 13€ per persona. La proposta de Còdol Educació compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Cornudella del Montsant.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa