VadeVi
Cooperativa Falset Marçà rep la certificació de gestió de qualitat ISO 9001:2015
  • CA

El passat 22 de març la Cooperativa Falset Marçà va obtenir la Certificació ISO 9001:2015 per part de l’empresa certificadora AENOR. Aquest passat dimarts, a la catedral del vi de Falset, es va fer el lliurament oficial d’aquest Certificat. La trajectòria per obtenir aquesta certificació “no ha sigut fàcil i menys en els moments que estem vivint”, diuen des de la Cooperativa, que ha “condicionat molt entre d’altres, la manera de treballar”. Fa un parell d’anys van canviar la planificació de recursos empresarials per millorar el seu sistema de gestió i adequar-lo a les necessitats actuals dels seus clients.  Actualment estan sotmesos a una velocitat i dinàmica de canvis molt elevada i per això han de ser molt àgils en la presa de decisions.

La Cooperativa Falset Marçà treballa amb una metodologia integral basada en l’aplicació d’eines “d’Intel·ligència Artificial e Business Intelligence” per millorar la presa de decisions comercials i implementar aquesta metodologia a tots els nivells de l’empresa. Paral·lelament, volien tenir la certificació del Sistema de Gestió de la Qualitat ISO 9000:2015 per l’elaboració, envasat i comercialització dels nostres vins. Els beneficis potencials d’implementar un sistema de gestió de la qualitat basada en aquesta Norma Internacional són:

  • La capacitat de proporcionar productes i serveis que satisfacin els requisits del client i els legals i reglamentaris aplicables.
  • Facilitar oportunitats d’augmentar la satisfacció del client.
  • Abordar els riscos i les oportunitats associades amb el seu context i objectius
  • La capacitat de demostrar la conformitat amb requisits de sistema de gestió de la qualitat especificats.

Totes aquestes millores en la gestió i la qualitat , diuen, els “ajuden a seguir millorant pels nostres clients, socis i treballadors”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa