VadeVi
Els caves ecològics de Cava Jovani, ideals per celebrar la revetlla

La revetlla de Sant Joan, marcada per les fogueres, la coca i els vins escumosos, continua sent una de les cites més esperades de l’any a Catalunya. I en aquest escenari festiu, els escumosos ecològics i de proximitat guanyen presència entre els consumidors. És el cas de Cava Jovani, un celler familiar de Castellví de la Marca que ha fet del cultiu ecològic i la criança llarga els pilars de la seva proposta.

Amb vinyes pròpies i una elaboració artesanal basada en les varietats tradicionals del Penedès (Macabeu, Xarel·lo i Parellada), el celler ofereix referències com Rupestre, Gran Rupestre o Cuvée Nature, que mariden perfectament amb els àpats típics de la revetlla. Una de les seves creacions més recents, Amor Magnum by Jovani 2022, ha estat reconeguda amb el Gran Or als Barcelona Rosé International Bubbles Awards 2025, consolidant l’aposta del celler per l’excel·lència i la innovació dins del cava ecològic.

Els caves de Cava Jovani es caracteritzen per una elaboració acurada, una criança prolongada, entre 15 i 93 mesos, i un estil que busca l’equilibri entre frescor, elegància i complexitat. A més, el celler treballa amb vinyes pròpies i aposta per una viticultura respectuosa amb l’entorn.

Disponible a través de botigues especialitzades, la seva botiga en línia i amb opció de visites al celler, Cava Jovani es posiciona així com una de les opcions destacades per omplir de bombolles la nit més curta de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa