VadeVi
Els vins d’Alella tornen als Mercats amb DO i es promocionen a la Festa Major
  • CA

Aquest mes de juliol tornen els Mercats amb DO Alella de la mà del Consorci d’Enoturisme. La primera cita serà dissabte 3 de juliol a Premià de Dalt, en una jornada que de 19:30h a 24h, els assistents podran gaudir dels vins de la Denominació d’Origen Alella i maridar-los amb una variada proposta gastronòmica que anirà a càrrec de les parades del mercat municipal.

Així, aquells que s’apropin al mercat podran gaudir, entre d’altres, del pastís de carbassó de La Maria de la Cisa; el caneló farcit d’estiu de Can Ninet; o els cigrons amb calamars de la Peixateria Giner. Tot maridat amb els vins del territori alellenc i la música de Dj Delafé, que enguany serà l’encarregat d’amenitzar la trobada. Els nens també tindran el seu espai en aquesta cita, amb un taller infantil de reciclatge tèxtil. A partir de les 19:30h i fins a les 21 hores.

Per tal de complir amb les mesures sanitàries, l’aforament del mercat estarà limitat, amb un màxim de 20 persones alhora dins del mercat. 

Festa Major de Sant Feliu, a Alella

L’últim cap de setmana de juliol se celebrarà la Festa Major a Alella, amb activitats adaptades també a les mesures sanitàries. Així, aquesta edició de la festa comptarà amb una Fira-Mercat amb mig centenar de parades de productes d’alimentació de catalogació artesana, ecològica i de proximitat, així com de productes d’artesania.

El Consorci d’Enoturisme DO Alella també comptarà amb un estand propi durant la Festa Major per promocionar La Terra de la Pansa Blanca, i apropar als visitants l’oferta que cellers, restaurants, allotjaments… que conformen l’associació posen a disposició dels visitants durant aquells dies, així com la resta de l’any.

Les parades de la fira s’instal·laran a l’aparcament de Can Lleonart, la Plaça de Can Lleonart i la Rambla d’Àngel Guimerà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa