Imatge del vídeo promocional de l’edició 2014

El proper dissabte 9 de maig a les 12:00h tindrà lloc la tercera edició del Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura. Una proposta per a donar a conèixer la riquesa natural de l’enclavament on es troba el celler Segura Viudas, en la qual es convida a 50 fotògrafs de natura que tenen l’oportunitat de recórrer l’Heretat durant tot el dia i capturar amb la seva mirada el patrimoni que atresora.

Un cop transcorregudes les 24 hores, els fotògrafs participants hauran de descarregar les imatges i decidir quines cinc fotografies presenten a la competició.

Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web de la marca on estaran obertes fins el dia 27 d’abril o fins esgotar les 50 places disponibles. Amb més de 6.000€ en premis, aquest esdeveniment aspira a convertir-se en un referent dels concursos de fotografia i en una experiència irrepetible per als afortunats participants.

El jurat, encapçalat pel reconegut fotògraf Oriol Alamany, escollirà les obres guardonades i donarà a conèixer el seu veredicte el dia 3 de juny de 2015. Tots els interessats en el desenvolupament del ral·li podran seguir les informacions que es publicaran a les plataformes socials de la marca, etiquetades amb el hashtag #rallySV15.

Un resum del que va succeir durant la celebració de la segona edició d’aquest ral·li esta disponible seguint el següent enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa