VadeVi
Maridatges amb cava i Juvé & Camps, al festival Passeig de Gourmets que torna a Barcelona
  • CA

El festival Passeig de Gourmets, impulsat per l’Associació del Passeig de Gràcia, torna del 14 al 24 d’octubre perquè els amants de la gastronomia puguin descobrir les tendències culinàries a preus especials durant deu dies.

Després de postposar la darrera edició a causa de la pandèmia, la cita enogastronòmica torna al centre de Barcelona per compartir creacions culinàries de xefs de renom com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda o Nandu Jubany, així com productes entre els quals no hi faltarà el vi. Els vins amb bombolles també formaran part de l’oferta d’aquesta setmana a partir de sessions de maridatge amb cava – el Consell Regulador és un dels col·laboradors del festival- i d’escumosos de la marca Juvé & Camps.

Luis Sans, president de l’Associació del Passeig de Gràcia, comenta que “aquesta edició és molt especial perquè sabem que el públic l’està esperant amb moltes ganes. Per part nostra, només desitgem que es torni als restaurants del nostre preciós Passeig de Gràcia i els facin seus, com ja van fer en les darreres i exitoses edicions de Passeig de Gourmets”.

Les activitats, amb maridatges exclusius amb Cava

La Ruta de Platets per 7 € ofereix diferents propostes amb cervesa o cava Juvé & Camps. El platet és una mitja ració més abundant que de costum i que permet al comensal gaudir tots els sabors en diverses mossegades.

Els Menús Degustació per 50 € ofereixen una experiència més àmplia per a gaudir a la taula, incloent cervesa. Com a novetat aquest any, per 15 € més, es podrà realitzar el mateix menú amb una proposta de maridatge exclusiva signada per la DO Cava. Una proposta que posa en valora el ritual d’un menú degustació de principi a fi amb una selecció de Caves que destaquen i intensifiquen les creacions dels xefs, demostrant la seva gran versatilitat a la taula.

Tornen també les nits A 4 mans, on els xefs del Passeig de Gràcia inviten a altres amics xefs a cuinar junts en una nit única; i les Experiències Gourmet, activitats que ofereixen els establiments per a divulgar la gastronomia des d’un punt de vista cultural. Es tracta de classes, xerrades, tallers i concursos que obren les portes dels restaurants per a conèixer-los des de dins. Entre les activitats destaquen els tallers de cocteleria, concursos estil Masterchef, entre d’altres.

L’Associació del Passeig de Gràcia té per objectiu dinamitzar, promocionar i millorar la imatge d’aquest passeig central de Barcelona, un dels eixos comercials de renom al món, amb una projecció nacional i internacional i dotat d’una singularitat única per la seva arquitectura modernista. Creada l’any 1952 sota el nom d’Amics del Passeig de Gràcia de Barcelona sempre ha mantingut la vocació de defensar i promoure els interessos dels seus associats i de vetllar pel bon estat d’aquest aparador de la Ciutat Comtal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa