VadeVi
Amb la primavera, brota la vinya i el cava surt de festa
  • CA

Amb l’arribada de la primavera i dels primeres brots a la vinya, quinze cellers del Penedès s’uneixen per promoure activitats de manera conjunta a través de la iniciativa La Primavera del Cava, que enguany ja arriba a la cinquena edició. Aquest 2022, tindrà lloc els caps de setmana del 7 al 28 de maig i veurà passar tot de propostes i activitats que fins i tot en alguns casos s’han creat especialment per l’ocasió.

El projecte, coordinat per AECAVA i l’Associació d’Elaboradors de Cava, compta amb els següents cellers participants: Agustí Torelló Mata, Batllori, Codorníu, Covides, Família Jovani – Cava Berdié, Giró del Gorner, Giró Ribot, Joan Segura Pujadas, Juvé & Camps, Masia Torreblanca, Pagès Entrena, Rovellats, Sumarroca, Vilarnau i Vins El Cep.

I tots i cadascun d’ells organitza propostes que varien de la música en directe, tallers de ioga i meditació, sortides per la natura amb bicicletes elèctriques, maridatges de caves amb formatges, nordic walking pels camins rurals, una cursa entre vinyes, dinars de pagès, brunchs a la natura, un taller de cuina italiana, una sortida solidària entre vinyes, entre moltes d’altres propostes singulars. Les activitats estan pensades per a tot tipus de públic.

Les activitats de La Primavera del Cava tindran lloc a l’aire lliure, amb aforaments reduïts i reserva prèvia. Per a consultar les activitats i comprar entrades, podeu entrar a la web laprimaveradelcava.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa