VadeVi
Vinyes Domènech convida a una copa de garnatxa per celebrar el dia internacional
  • CA

El celler Vinyes Domènech continua apostant per la difusió i promoció de la varietat garnatxa -en totes les seves variants, blanca, negra, peluda, roja…- i, coincidint amb el seu Dia Internacional aquest divendres 17 de setembre, organitza per novè any consecutiu una jornada plena d’accions que tenen als vins fets amb aquesta varietat com a principals protagonistes.

D’entrada, les portes al celler sempre estan obertes, i allí els visitants hi podran conèixer de primera mà detalls sobre què fa especial i única aquesta varietat o tastar-ne diverses de les referències que allí s’hi embotellen. Amb l’objectiu de donar un impacte més gran a la campanya, i obrir-la a tot el territori, el celler fa xarxa amb uns dos-cents establiments, entre restaurants i botigues especialitzades d’arreu de Catalunya, per tal d’esdevenir còmplices en la promoció d’aquesta varietat.

Les condicions de seguretat sanitària recomanades per la Covid, han fet que per exemple, les botigues de vins canviïn el fins ara “avui toca una copa de garnatxa”, per “avui emporta’t una ampolla de garnatxa“. Als restaurants, en canvi, els comensals que demanin una ampolla del celler, seran convidats a una copa de garnatxa. En alguns llocs, se’n podrà gaudir durant tot el dia, en d’altres, durant tot el cap de setmana.

Fins i tot, els mateixos comensals tindran l’oportunitat, si així ho desitgen, de guanyar una visita al celler i participar en l’activitat “el Camí de les Aromes“, una experiència sensorial que permet descobrir el celler i el seu entorn des d’una aproximació diferent i molt centrada en els sentits. Per optar-hi, demanen fer-se una foto amb una garnatxa de Vinyes Domènech en algun d’aquests restaurants o botigues de vi i penjar-la a Instagram etiquetant al celler i afegint el hashtag #grenacheday2021.

Les persones que vulguin participar i gaudir de la garnatxa a través d’un tast o d’altres activitats sensorials, poden contactar el celler a través dels canals habituals de telèfon o correu electrònic ([email protected]). Les xarxes socials del celler donaran seguiment a tota l’activitat d’aquests dies a través de l’etiqueta #grenacheday2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa