El Grup Freixenet està present a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que se celebra a Madrid des d’aquest dimecres fins diumenge 24 de gener.

El grup cellerer donarà a conèixer les seves diverses propostes enoturístiques així com el seu extens portafoli de productes a l’stand 18 del pavelló 8 de FITUR Shopping. Es tracta d’un espai que es va inaugurar en l’edició de l’any passat com a trobada Internacional de la Indústria del Turisme de compres, un esdeveniment entre empreses únic per al sector professional del comerç i el turisme. Marques de luxe i firmes internacionals, juntament amb touroperadors, agències, guies i premsa especialitzada s’uneixen per promocionar productes singulars dels destins, crear fluxos turístics i promoure el turisme de compres sostenible com a motor econòmic.

El Grup aposta així per l’enoturisme promocionant les visites als seus cellers històrics com Freixenet, que ofereix visites tradicionals i a la carta, reunions i esdeveniments amb aroma a cava. O l’Heretat Segura Viudas, ubicada a una masia del segle XII rodejada de vinyes i bosc, disposa d’activitats d’enonatura guiades per un biòleg, com ara observació d’aus, excursions pel riu i passejos en bicicleta elèctrica.

L’Organització Mundial del Turisme (OMT), de la que el Grupo Freixenet n’és membre afiliat, juga un paper protagonista a FITUR organitzant una gran diversitat d’activitats. Així, se celebraran la 12ª Edició dels Premis de l’OMT, el 8è Fòrum de Lideratge Turístic a Exceltur i FITUR Green, que pretén aportar innovació i sostenibilitat al sector turístic.

En clau més internacional, es presentaran el 7è Fòrum d’Inversions i Negocis Turístics a l’Àfrica i el 2n Fòrum Mundial de Turisme Gastronòmic de l’OMT, que tindrà lloc el proper més d’abril al Perú i al que Grupo Freixenet assistirà com a membre del Fòrum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa