VadeVi
Mor la jove sommelier ucraïnesa de ‘The Goodwine’ als 34 anys
  • CA

La guerra no dona treva. A ningú. I cada dia, des de fa massa mesos, continuem rebent notícies de bombardejos, d’atacs. De morts. De pèrdues. Com la de Victòria, o la Vika, la sommelier de la botiga de vins especialitzada de Kíiv, The Goodwine, que malauradament ha perdut la vida recentment. No només ella, també el seu marit i la criatura que esperaven, ja que ella estava embarassada de sis mesos.

“Tota una família jove ha estat assassinada en l’atac dur per un dron kamikaze iranià en un edifici residencial a Kíiv”, compartia Anton Gerashchenko, assessor del president ucraïnès Volodímir Zelenski. “Bohdan i Victoria, de 34 anys, van ser trobats morts. Estaven esperant el seu primer fill d’aquí a uns mesos”, compartia.

Les xarxes també han bullit, compartint sentiments de ràbia i frustració davant una pèrdua humana més que està causant aquesta guerra. Malgrat que no podem donar titular a cada pèrdua, intentem que aquest record a la Vika serveixi per retre homenatge a totes i cadascuna de les persones que han perdut la vida en aquesta i cadascuna de les guerres injustes del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa