VadeVi
Puigdemont es topa a Perpinyà amb la festa dels ‘Vins en Ville’
  • CA

Perpinyà celebra aquest dissabte 22 d’octubre una nova edició dels Vins en Ville, una trobada que, a través d’un programa farcit d’activitats, fa festa al vi del territori. I ho fa al llarg de tot el dia a través de diverses accions, com la mostra de producte o les sessions de tasts dirigits de diverses tipologies i varietats que formen part de la tradició rossellonesa, entre els quals destaquen els moscats secs, la garnatxa negra, els vins rosats o alguns monovarietals de carinyena i sirà.

El centre de Perpinyà, doncs acull aquesta trobad, en la qual participen diversos productors i artesans del vi local. Entre ells, cases del vi com la Maison Albera i Clos d’Elpis (Place de Loge – Littoral – Côte Vermeille); Mas Bécha, Clos Cérianne o Domaine du Mas d’En Félix (Place Arago – Les Aspres); el Domaine La Beille i Terroirs Romans (Place Péri – Vallée de la Têt), o Dom Brial, Domaine de l’Èdre i el Domaine Grier (Place de la Victorie – Vallée d’Agly).

Cartell de la present edició de ‘Vins en ville

El president català a l’exili, Carles Puigdemont, de visita a Perpinyà, ha coincidit de ple amb aquesta jornada, i ha compartit un missatge al respecte a través de les xarxes socials. “Venir a la Catalunya Nord sempre emociona“, deia en una piulada. “Però quan et trobes amb una celebració com aquesta al mig de Perpinyà, dels vins de la Catalunya Nord, i escoltes l’Estaca d’en Lluís Llach amb instruments de cobla, l’emoció és encara més gran”, afegia.

“Vins en Ville”, una festa per celebrar el vi

La festa de ‘Vins en Ville‘ s’allargarà fins al vespre, i sumarà a l’oferta i mostra de vins del territori algunes desfilades de les Confraries Bàquiques del Rosselló, així com actuacions musicals en diverses franges horàries i indrets de Perpinyà. Podeu consultar més informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa