Màrius Serra presentarà l'acte de lliurament dels Premis Vinari 2020
Màrius Serra presentarà l’acte de lliurament dels Premis Vinari 2020 | Ana Portnoy

!--akiadsense-->

Què cal fer? Cal endevinar el nom d’un Papa que Dante Alighieri fa sortir a la Divina Comèdia dient que va anar al purgatori per la seva afició al vi.

Com cal fer-ho? Només s’hi pot participar a través de Twitter, seguint el compte de @vadevi i afegint l’etiqueta #Vinari20.

Quan cal fer-ho? Durant la retransmissió de la Gala dels premis Vinari 2020 pel Canal 33 Màrius Serra plantejarà sis enigmes “vinàrius” que permetran descobrir les cinc lletres del nom del Papa buscat i l’ordinal en números romans. La lletra inicial de la paraula resposta forma el nom del Papa. El període hàbil de participació comença quan Màrius Serra planteja el primer dels sis enigmes “vinàrius” i acaba quan planteja el sisè.

Què cal piular? Es poden tuitar missatges amb les respostes als sis vinàrius i amb el nom i ordinal del Papa que busquem. No hi ha limitacions en el nombre de tuits per usuari.

Qui pot participar-hi? Poden participar-hi tots els assistents presencials a la gala i tots els teleespectadors majors d’edat.

Qui guanya el premi? El premi és un joc de copes Riedel format per 2 sets de tast de la línia Performance. Unes copes gentilesa d’Euselecció pensades per a la degustació de vins en funció de la varietat amb la que s’han elaborat, valorades en més de 200 euros.

Opten al premi tots els usuaris que contestin correctament el nom del Papa que busquem i abans hagin respost els sis vinàrius que permeten arribar-hi. Els missatges que responguin correctament el Papa seran numerats i així s’escollirà el guanyador. Es comprovarà que el missatge corresponent a aquest número hagi endevinat també els sis vinàrius. Si no és el cas, es comprovarà el número inferior i així successivament fins a trobar una resposta que compleixi aquest requisit.

Com sabré si he guanyat? Per Twitter, en DM i en obert. Una hora després de tancat el concurs es farà públic el guanyador.

Nou comentari

Comparteix