!--akiadsense-->

Aquest divendres és la gran nit dels Premis Vinari. I enmig de fortes mesures de seguretat i amb la meitat de l’aforament, l’acte de lliurament es farà a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. La gala que conduirà l’escriptor Màrius Serra comptarà amb la visita d’un personatge sorpresa es podrà seguir des de diferents vies.

Però per saber quin és el veredicte del jurat i per poder seguir l’espectacle que es viurà a a Vilafranca hi ha diverses opcions. La primera és a través del Canal 33. A les 22.10h la gala es donarà en directe. Si voleu seguir-la a través d’internet, la trobareu al Facebook de Vadevi.

Una altra opció, en funció de la vostra disponibilitat, és el minut a minut que farem a vadevi.cat, on trobareu tots els detalls del que vagi passant a l’escenari i a fora i a més informació ampliada de tots els vins i cellers guanyadors.

Si el que voleu és saber quins són els premiats, Twitter també és una bona opció. Seguint el hashtag #Vinari20 hi trobareu tots els vins guanyadors. Els Ors, les Plates i els Bronzes de cada categoria i tots els Premis Especials.

I si seguir-ho en directe no és una opció, a Vadevi.cat hi trobareu tota la informació per consultar-la, amb la llista complerta de tots els guanyadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa