VadeVi
Bonpreu i Esclat aposta pel reconeixement al Premis Vinari a les seves botigues

Els Premis Vinari són el concurs de vins de Catalunya organitzats per Vadevi.cat. L’objectiu que persegueixen és donar a conèixer els vins i escumosos del territori, i posar en valor el producte local de qualitat. La distribució dels productes catalans, de qualitat i de proximitat és també una de les apostes de Bonpreu Esclat i és per això que posen a disposició dels seus clients els millors vins catalans de 2016.

Des d’aquest mes, els clients dels supermercats Bonpreu i Esclat podran adquirir els vins guardonats. S’han identificat les ampolles guanyadores de la passada edició del certament amb aquests distintius:

!--akiadsense-->

Els establiments compten amb els vins de la categoria Vinari d’Or, Vinari de Plata i Vinari de Bronze:

!--akiadsense-->

Bonpreu Esclat i els Premis Vinari han arribat a un acord per donar a conèixer els vins amb aquest reconeixement oficial el que es valora molt positivament per part dels clients de la cadena.

D’aquesta manera s’estableix un lligam del territori amb els Premis Vinari, l’únic concurs de vins oficialment reconegut per la Generalitat de Catalunya. “Aquesta col·laboració permet apropar, d’una banda, el producte de qualitat del territori al consumidor final i, d’altra banda, ajuda a fer difusió dels vins catalans”, explica Eva Vicens, Directora dels Premis Vinari.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Nom a febrer 09, 2017 | 14:55
  Nom febrer 09, 2017 | 14:55
  Bona iniciativa. Felicitats!
 2. Icona del comentari de: Cartanya a febrer 09, 2017 | 18:14
  Cartanya febrer 09, 2017 | 18:14
  Jo que des de sempre he defensat els vins de la terra enfront de la Riojitis dels "experts" de pa sucat en oli. Trovo perfecta (a sobre ting un mol a la vora) poder tindre la oportunitat de triar el gra de la palla i després decidir si esta o no d`acord amb el premi que hagi rebut.
 3. Icona del comentari de: ton a febrer 09, 2017 | 21:31
  ton febrer 09, 2017 | 21:31
  Ja fa temps que fa goig de veure els prestatges de vins d'aquests establiments, una lliçó d'amor propi. Felicitats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa