VadeVi
Bonpreu-Esclat reforça el seu compromís amb el vi català
  • CA

Bonpreu-Esclat i els Premis Vinari renoven un any més la seva col·laboració en la promoció dels vins catalans. Manel Prat, en representació de Bonpreu i Esclat; i Salvador Cot, editor del Grup el Món, han signat un nou acord que dibuixa un nou marc de treball conjunt en benefici del sector vitivinícola del país, amb especial atenció a aquells productes que han tingut algun reconeixement al concurs.

Manel Prat i Salvador Cot, en el moment de la signatura del conveni 2022 | R.R.

Així, mentre els establiments continuen identificant els vins de la seva oferta que han obtingut alguna medalla als Vinari, Bonpreu-Esclat seguirà donant un any més suport a la Fira del Vi de Rubí en les dues edicions que hi ha programades per aquest 2022 coincidint amb el desè aniversari del concurs.

En totes dues cites aportarà producte a les sessions de maridatge que guiarà el sommelier i director dels Vinari Ramon Roset, i regalarà pacs de benvinguda (que inclouen una copa i diversos tiquets per degustar vins) als 150 primers clients que passin per la botiga rubinenca i facin compres superiors a 60 euros. A més a més, sortejaran places per algun dels tastos de vins o maridatge entre els seus seguidors a xarxes socials.

Vuitena Fira del Vi de Rubí, Premis Vinari 2021 | Jordi Play

Enguany, dues fires de vins

Enguany per primer cop en la història dels Vinari, se celebraran dues edicions de la Fira del Vi de Rubí; la primera trobada, tindrà lloc aquest proper cap de setmana del 8, 9 i 10 de juliol i permetrà degustar alguns dels millors vins joves de l’any; i la segona, com s’ha fet sempre, es farà coincidint amb finals d’octubre o primers de novembre.

En totes dues edicions, Bonpreu-Esclat esdevé un aliat estratègic a l’hora de sumar veu en la difusió del producte vinícola elaborat a Catalunya; amb el valor afegit, a més a més, que són vins reconeguts al concurs dels vins catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa