VadeVi
Bonpreu i Esclat i els Premis Vinari, sis anys d’aliança estratègica per la promoció dels vins catalans

Bonpreu i Esclat i els Premis Vinari han sumat sinergies en els últims sis anys amb l’objectiu comú de promocionar els vins catalans. I aquest divendres 29 d’octubre han renovat un cop més aquesta col·laboració per tal de continuar donant veu de manera conjunta a accions que tenen els vins catalans, especialment aquells que han estat guardonats als Premis Vinari, com a principals protagonistes. 

D’entrada, Bonpreu i Esclat continuarà donant suport a la Fira del Vi de Rubí, de la qual n’és una dels principals col·laboradores. En aquesta edició ho farà aportant producte a les sessions de maridatge amb vins que guiarà el sommelier Ramon Roset, i també regalant pacs de benvinguda (on hi haurà una copa i diversos tiquets per tastar vins) a clients que passin per l’establiment que la cadena té a la ciutat vallesana i facin una compra superior als 60 euros. La Fira de Rubí tindrà lloc el cap de setmana del 5 al 7 de novembre. 

A més a més, seguirà marcant amb un distintiu aquells vins que es poden obtenir en algun dels seus establiments d’arreu del país i que han estat reconeguts amb alguna de les medalles dels Premis Vinari. 

La signatura de l’acord l’ha formalitzat Manel Prat, en representació de Bonpreu i Esclat; i Salvador Cot, editor del Grup el Món, organitzador dels Premis Vinari. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa