VadeVi
Bonpreu i Vadevi renoven l’acord per promoure els Premis Vinari
Salvador Cot, editor de Vadevi i Manel Prat, cap de Màrqueting i Comunicació en el moment de signar l'acord de col·laboració amb els Premis Vinari
Salvador Cot, editor de Vadevi i Manel Prat, cap de Màrqueting i Comunicació en el moment de signar l’acord de col·laboració amb els Premis Vinari

!--akiadsense-->

Bon Preu i Vadevi renoven el conveni per promoure els vins catalans. Dintre de l’acord Bon Preu dona suport a la Fira del vi de Rubí, població on es té previst obrir un nou Esclat a principis de l’any vinent. També en el marc de l’acord, Bon Preu es compromet a fer difusió dels vins catalans de qualitat als seus establiments.

Al celler dels supermercats Bonpreu i Esclat es poden trobar alguns dels vins, escumosos i vermuts guardonats amb els Premis Vinari identificats amb uns distintius especials per donar a conèixer els vins catalans de qualitat. Bon Preu aposta clarament per aquests productes de qualitat i de proximitat amb els que s’estableix un lligam amb el territori. I des de la cadena de supermercats asseguren que donar a conèixer productes amb aquest reconeixement oficial es valora molt positivament per part dels clients.

A les botigues es poden trobar més de 800 referències de vins i caves de diferents varietats. Dins aquest ampli ventall de productes, es fomenten i promouen els vins i escumosos de denominacions d’origen catalanes, amb una notable representació amb unes 400 referències. I per lligar el territori i la proximitat en la majoria d’establiments es poden trobar vins de la seva mateixa zona.

Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats per Vadevi.cat, i que ja han arribat a la seva setena edició, tenen com a objectiu donar a conèixer i posar en valor l’ampli ventall de vins que s’elaboren al país i orientar al consumidor final sobre el producte local de qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa