VadeVi
Cap de setmana de vi, gastronomia i Premis Vinari a Rubí
  • CA
Milers de persones van passar per la Fira en la passada edició
Milers de persones van passar per la Fira en la passada edició | Localpres

Els millors vins de Catalunya guardonats amb Premis Vinari 2017 es podran tastar a la Fira del Vi de Rubí, prevista per aquest darrer cap de setmana d’octubre. L’antic Celler Cooperatiu acollirà la mostra de vins dissabte 28 d’octubre d’11 a 24 h i diumenge 29 d’11 a 16 h. Fins a una hora abans de tancar la fira, els vins es podran acompanyar de les tapes gastronòmiques a càrrec dels professionals del Mercat Municipal. “La Fira del Vi tornarà a ser una esdeveniment de primer ordre per Rubí que situa la nostra ciutat entre els municipis de referència del món del vi a Catalunya”, diu Rafael Güeto, tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Rubí.

La Fira proposa també tallers de tast dels Premis Vinari 2017 a càrrec de l’Ester Bachs, directora tècnica dels Premis, que parlarà dels productes guardonats i els seus elaboradors el dissabte a les 20 h i diumenge a les 13 h. L’establiment rubinenc Bodegues Rosàs oferirà també un tast a cegues dissabte a les 13 h, guiat pel propietari Marià Rosàs. A més, el director general d’Euroselecció – Riedel, dirigirà una “Riedel Experience” per a demostrar als assistents que la copa amb què ens servim el vi importa, i molt. La sessió es farà diumenge a partir de les 11.30 h. Tots els tastos tenen un preu de 10 euros i requereixen d’inscripció prèvia que es pot formalitzar a través del correu electrònic [email protected]. En el cas del tast a cegues cal fer la inscripció a Bodegues Rosàs.

Coincidint amb la fira, a més, el Consorci de Turisme del Vallès Occidental farà un acte privat sobre els vins de la comarca que inclou la presentació de la marca “Vins del Vallès Occidental”. Serà dins el celler a partir de les 17 h de la tarda de dissabte.

La música en directe tornarà a formar part indispensable de la Fira del Vi. Dissabte a les 12.15 h, després de la inauguració oficial que tindrà lloc al migdia, pujarà a l’escenari del Celler la banda de rock i swing Massive Noise Collective; a les 14 h, serà el torn del grup Monkfish que oferirà un homenatge jazzístic a Thelonious Monk i la jornada es clourà amb La Xaranga Mecànica a les 20.15 h i l’actuació de la banda The Killing Hits a partir de les 22 h. Diumenge hi ha previstes dues actuacions musicals per l’hora del vermut: els Muddy’s que actuaran a les 12 h i Christian Dozzler & la Balta Bordoy Band que ho farà a les 13.30 h. A més de la música en directe, la Fira manté també les activitats infantils pensades per fer que els nens i nens també puguin gaudir d’una cita que ja és una tradició rubinenca.

L’any passat, la Fira que organitza l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de Vadevi.cat, Bodegues Rosàs i el Mercat va vendre més de 12.000 tiquets de tast i va servir més de 8.000 tapes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa