VadeVi
Carme Casacuberta: “Després de guanyar el Gran Vinari d’Or hem incrementat les visites al celler”
  • CA

“Som un celler petit i no fem publicitat ni propaganda. Per nosaltres és més difícil donar-nos a conèixer, però els Premis Vinari ens han obert moltes portes”. Així ho assegura Carme Casacuberta, enòloga i copropietària de Vinyes d’Olivardots.

Un dels seus vins, el Vd’O 1.10, va ser un dels Gran Vinari d’Or, el màxim guardó dels Premis Vinari en l’edició 2016.

Albert Costa de Vall Llach i Carme Casacuberta de Vinyes d’Olivardots | Jordi Play

!–akiadsense–>

“Després de rebre el premi ens va arribar un allau de sol·licituds, de gent que volia venir a visitar el celler. Nosaltres fem una visita de dues hores per les vinyes i el celler i acabem amb un tast i vam haver de fer-ne més”, explica Casacuberta.

“De fet hi havia gent que li dèiem que les visites estaven completes i responien que així i tot s’acostarien encara fos només per comprar el vi, i malgrat els advertíem que el guanyador ja no el teníem, perquè el vam acabar molt aviat, volien conèixer d’altres vins nostres”, afegeix.

Assegura que aquest Vinari ha tingut molt d’impacte i que el balanç és totalment positiu.

“En ha posicionant com a celler, i ha revaloritzat no només el vi guanyador sinó també la resta dels que elaborem” sentencia.

Ara les inscricpcions a l’edició 2017 ja estan obertes. I tot aquells cellers que vulguis participar-hi ho poden fer des d’aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa