VadeVi
S’allarga una setmana el període d’inscripcions dels Premis Vinari 2019

!--akiadsense-->

El període d’inscripció dels Premis Vinari 2019 s’amplia una setmana més. Són molts els cellers que han fet arribar la necessitat de tenir uns dies més per tal de poder decidir quines són les referències que faran participar al concurs de vins catalans.

Així, tot aquells cellers que ja ho tenen clar i aquells que no, tindran uns dies més per formalitzar la inscripció que es pot fer a través del web oficial del concurs.

A més de les informacions relatives als premis i als seus protagonistes, hi apareixen les bases d’aquest 2019 i també l’enllaç al sistema que guiarà als participants en la formalització de la inscripció dels vins. Les bases es poden consultar també seguint aquest enllaç.

El concurs ja ha arribat a la setena edició i l’objectiu és treballar per donar a conèixer i promocionar la qualitat del vi català. Com sempre l’avaluació dels vins la farà un jurat professional format per sommeliers, enòlegs, distribuidors, membres del panell oficial de tast de l’Incavi i experts internacionals. Totalment a cegues triaran quins són els millors vins de 2019.

Seran uns tastos, que sota la direcció d’Ester Bachs es faran del 20 al 24 de maig a la seu de l’Incavi, pel que fa a la fase preliminar. El Celler de Rubí acollirà el tast final, dilluns dia 9 de setembre i la gala de lliurament dels Premis Vinari es farà a l’Auditori de Vilafranca divendres dia 11 d’octubre.

Qualsevol dubte i aclariment es pot fer arribar a través del correu electrònic vinari@vadevi.cat.

Què suposa aconseguir un Premi Vinari

Els guanyadors de les medalles d’Or, Plata i Bronze, a més dels premis especials, tenen una àmplia difusió mediàtica. Es consideren els millors vins de Catalunya d’aquell any i com a tals els mitjans de comunicació se’n fan ressò.

A més a més són moltes les botigues especialitzades que es preocupen de destacar els vins guanyadors i gràcies, per exemple, a un acord amb Bon Preu Esclat i Vins i Licors Grau les ampolles estan senyalitzades per tal que el consumidor tingui clar que són vins amb premi.

Des de l’organització dels Premis Vinari a més, es programen tastos de les referències guanyadores arreu del territori de les quals se’n fa una difusió exhaustiva des de Vadevi.

La importància dels Premis Vinari es demostra també amb l’aval de patrocinadors que s’han volgut sumar a la voluntat de fer arribar el vi català a tothom. Així aquesta setena edició compta amb el suport de la Fundació Bancària La Caixa, dels Ajuntaments de Vilafranca i Rubí, Nissan Elèctric, Vins i Licors Grau, Agbar, Riedel, Incavi, les associacions catalanes de Sommeliers i Enòlegs i totes les denominacions d’origen de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa