VadeVi
Els concursants dels Premis Vinari 2020 passen l’últim filtre a Rubí
Tast dels vins finalistes dels Premis Vinari en l'edició 2019
Tast dels vins finalistes dels Premis Vinari en l’edició 2019 | Jordi Play

!--akiadsense-->

El Celler Cooperatiu de Rubí és l’escenari de nou de la gran final dels Premis Vinari. Els 200 vins que han aconseguit passar la fase eliminatòria es tastaran totalment a cegues i d’aquí en sortiran els guanyadors de l’edició 2020.

En una edició expecialment complicada i enmig de fortes mesures de seguretat per evitar els contagis de la Covid-19, el jurat determinarà els guanyadors d’aquesta vuitena edició. En aquesta ocasió estarà format per vint professionals del sector de la sommelieria i l’enologia, entre els quals, Anna Vicens, Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers; Joan Miquel Canals, President de l’Associació Catalana d’Enòlegs; Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya 2014 i d’Espanya 2016, els també sommeliers Cèsar Cànovas, Meritxell Falgueras i Bruno Tannino; membres del Panel Oficial de Tast de l’INCAVI, periodistes especialitzats com Josep Sucarrats, director de la revista Cuina i experts internacionals com el Master of Wine nord-americà David Forer, entre d’altres.

Després de la primera fase de tastos que es van fer a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, el tast final és la cita decisiva abans de desvelar els millors vins de l’any. Enguany, els Premis es donaran a conèixer el divendres 9 d’octubre en un acte que es retransmetrà en directe per Televisió de Catalunya.

Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats per VADEVI.cat, van néixer el 2013 amb l’objectiu de donar a conèixer l’excel·lència de vins que s’elaboren al país i d’orientar el consumidor final sobre la diversitat i qualitat dels projectes vitivinícoles de proximitat. El concurs celebra enguany la vuitena edició gràcies al suport de l’Ajuntament de Vilafranca de Penedès; l’Ajuntament de Rubí; l’Escola d’Enoturisme de Catalunya; Vins i Licors Grau, SOREA i Euroselecció Riedel; Sanmy i Ocean 52; Tast Control; Gràfiques VARIAS, Suberis Legatus, Bon Preu-Esclat. I també són possibles gràcies a la col·laboració de l’INCAVI i de les Denominacions d’Origen de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa