Coravin presentarà aquest dimarts al jurat dels Premis Vinari el seu nou model que acaba de treure al mercat i es converteix en un dels partners que ens acompanya a la recerca dels millors vins de Catalunya. I ho farà en la tercera jornada de tast que es fa a Monvínic.

Es tracta d’un model molt similar que el primer Coravin però amb petiters modificacions. El TWO, la novetat més important que incorpora és que a l’hora de servir és més ràpid.

Robert van Dijk, Director de Comunicació de Coravin Europa, ha explicat que de fet calculen que “el vi es pot servir un 20% més ràpid el que facilitat l’eficiència, especialment a la restauració”.

Ja fa dos anys que els amant del vi poden fer això de tastar-ne un sense treure-li el tap, el que permet que es conservi en condicions òptimes el temps que sigui necessari.

Les prestacions són les mateixes que l’anterior i a més de servir-se el vi més ràpid el disseny s’ha millorat amb colors metàl·lics.

Les pinces que serveixen d’agafador són el forma de “L” amb una subjecció de textura especial que garanteix que s’ajusti perfectament al coll de l’ampolla.

El sistema per això, continua sent el mateix. S’introdueix l’agulla al tap, se serveix el vi i es reomple amb gas argó que és inert i permet mantenir el vi sense que s’oxidi. Un cop es treu l’agulla, el suro torna al seu estat original com si res hagués passat tal com podeu veure aquí.

El model TWO té un preu de 349€, mentre el preu del primer model que se seguirà comercialitzant manté el preu de 299€. Les càpsules d’argó que permeten servir unes 15 copes, tenen un cost de 10€ cada una.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa