Tast dels Premis Vinari en l'edició 2019
Tast dels Premis Vinari de l’edició 2019 | Jordi Play

!--akiadsense-->

Les inscripcions als Premis Vinari continuen obertes malgrat el confinament. La defensa del vi català, la necessitat de donar a conèixer els vins de proximitat, sempre ha estat el pal de paller del concurs, però ara més que mai, s’ha convertit amb una eina imprescindible per aconseguir superar aquesta crisi. És per això que la recerca dels millors vins catalans es manté tot i el coronavirus amb la voluntat ser un gran revulsiu pels nostres vins.

La incertesa plana sobre el sector del vi català que viu un moment de màxima excepcionalitat provocat per aquesta crisi. Tothom coincideix en que aquest sotrac només es podrà supera amb l’aposta ferma pel producte de proximitat. És per això que les inscripcions als Premis Vinari continuen obertes malgrat el confinament tot pensant en la remuntada del sector.

Seguint les mesures de seguretat imposades per les diferents administracions per evitar el contagi de la malaltia, els vins no es podran lliurar fins que no s’aixequin les restriccions, però les inscripcions es poden seguir formalitzant seguint aquest enllaç.

Els Premis Vinari són una gran eina de promoció dels vins catalans. En les set edicions anteriors han aconseguit posicionar la feina dels cellers, fer-la pública i donar a conèixer directament al consumidor l’alta qualitat dels nostres vins. Però els Premis Vinari 2020 prenen una nova dimensió i volen ser un instrument per remuntar aquesta crisi.

És per això que els Premis Vinari estan amatents a les noves informacions relatives al coronavirus el que permetrà un disseny de calendari i format que s’adeqüi a la realitat de cada moment i del qual se n’informarà degudament.

Els concurs dels vins catalans és possibles gràcies al suport i la col·laboració dels Ajuntament de Vilafranca del Penedès i de Rubí, La Caixa, Agbar, Riedel Euroselecció, Nissan Elèctric, Vins i Licors Grau i EnoAula entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa