VadeVi
Dissabte de vermuts, a la Fira de Nadal del Masnou

El Masnou s’omple d’activitat aquest cap de setmana amb la Fira de Nadal, que arriba un any més amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local. Organitzada per Masnou Comerç amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi maresmenc, l’esdeveniment s’instal·larà a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil durant els següents horaris: dissabte obrirà de 10h a 21 h, i diumenge, de 10h a 20h. Entre els participants, una quarantena de parades dels comerços locals i d’artesania, tallers, concursos i d’altres activitats vinculades amb la música i gastronomia.

En el marc d’aquesta Fira, hi haurà un espai privilegiat per poder fer el vermut amb alguns dels millors de Catalunya. I és que el dissabte, entre les 11h del matí i les 21h de la nit s’hi instal·laran també estands de diversos elaboradors d’aquest aperitiu que han estat recentment guardonats amb els Premis Vinari com als millors de Catalunya.

[consulta aquí el llistat dels millors vermuts catalans de 2021]

Entre els participants, hi seran els elaboradors de Cisa, Olave, Dos Deus i Priorat Lab, així com la presència d’altres marques reconegudes com Mariol, Miró o Yzaguirre. Tots els vermuts que podreu tastar han estat reconeguts en la darrera edició d’aquest concurs que tria, a cegues, les millors referències del país.

A més a més de la fira, també hi haurà un tast dirigit de vermuts, pensat per aquelles persones que vulguin aprendre més sobre els orígens, elaboracions i maneres de prendre l’aperitiu. Serà a les 18:00h de la tarda i estarà dirigit per la directora del concurs Ester Bachs. Les persones interessades podran inscriure-s’hi a la mateixa parada dels Premis Vinari per un cost de 10 euros.

Entre les novetats d’enguany, hi haurà l’habilitació d’un trenet per facilitar els desplaçaments del públic de la Fira de Nadal. Tindrà parades a la plaça de Ramón y Cajal, als voltants de la Fira i al carrer de Joan Miró, molt a prop de la cantonada amb el carrer de la Mare de Déu de Núria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa