VadeVi
El Mag Lari afegirà màgia als Premis Vinari 2021

El Mag Lari ja ha confirmat assistència i serà un dels protagonistes de la Gala de Lliurament dels Premis Vinari 2021 que tindrà lloc aquest divendres 8 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès i que es podrà seguir en directe pel Canal 33 de Televisió de Catalunya a partir de les 22:10h de la nit. El mag compartirà algun dels seus trucs de màgia, amenitzant l’esdeveniment amb les seves reconegudes habilitats de showman.

Mag Lari és il·lusionista des de fa uns 30 anys, seguint una vocació que l’ha portat per multitud de teatres amb espectacles com SecretsSplenda i Ozom, entre molts d’altres, i ha actuat en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó. En destaquen la seva professionalitat i una gran capacitat comunicativa, el mag-showman que dona vida a un tipus de màgia que ha creat escola.

En destaquen trucs amb què va fer desaparèixer els 65 músics de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat o fer aparèixer Belén Esteban a Sálvame. Mag Lari és també autor de llibres, entre els quals, Els secrets del Mag Lari (Pagès Editors), Els Viatges del Mag Lari (Estrella Polar) i La Màgia de Michael jackson (Pagès Editors) donada la seva passió pel cantant de qui en té una de les col·leccions de memorabilia més importants del món.

Premis com l’Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i finalista a català de l’any, avalen una carrera amb més de 2.500 funcions.

Mag Lari, protagonista d’una nova polèmica contra TV3

En les darreres hores, el Mag ha estat protagonista involuntari d’una nova polèmica contra TV3 per un comentari humorístic que va fer en un programa de la televisió catalana. Segons llegim a El Món, la fiscalia de Barcelona ha obert una investigació per possible incitació a l’odi per una frase que Mag Lari deia en l’episodi del 17 d’agost de L’au pair. L’il·lusionista va aparèixer disfressat de monstre a l’habitació d’una nena i li va dir: “¡Soy el calamar gigante y he venido a comerme a la princesa!“. Aleshores, va mirar a càmera i va dir: “Parlo en castellà perquè així semblo més dolent“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa