Els millors projectes i activitats d’enoturisme de Catalunya

La Gala d’Estiu dels Premis Vinari ha desvetllat les millors ofertes enoturístiques del país en categories com activitats mediambientals, esportives, allotjament o experiència en maridatges

La Gala d’Estiu dels Premis Vinari 2021 ha desvetllat les millors ofertes enoturístiques de Catalunya en diverses categories, que detallem a continuació:

Millor Allotjament Enoturístic

  • Hotel Buil&Giné del celler Buil & Giné, Gratallops (DOQ Priorat)

Finalistes:

  • Cal Pubill del celler Suñer, Ginestar (DO Tarragona)
  • Cal Gasset del celler Sanstravé, Solivella (DO Conca de Barberà i DO Cava)

Millor Restaurant, Wine Bar i/o experiència de maridatges

  • Jardí Restaurant El Celleret del celler Família Torres, Pacs del Penedès (DO Penedès)

Finalistes

  • El Xalet de Montrubí del celler Montrubí, Font-Rubí (DO Penedès)
  • Bages964 del celler Oller del Mas, Manresa (DO Pla de Bages)

Millor Visita Enoturística i Experiència de Tast de Vins realitzada el 2020

  • Celler Masia Serra, Cantallops (DO Empordà)

Finalistes

  • Celler Abadal, Santa Maria de Horta de Avinyó (DO Pla de Bages)
  • Celler Vilarnau, Espiells (DO CAVA i DO Penedès)

Millor Activitat Enoturística de l’Any

Millor Activitat Cultural i Social

  • Viu la Verema de 1887 del Celler Llopart, Subirats (Corpinnat i DO Penedès)

Finalistes

  • Un Mar de Malvasia del Celler de l’Hospital – Centre Interp. de la Malvasia de Sitges, Sitges  (DO Penedès)
  • Visita eno-històrica de Mas Llunes, Garriguella (DO Empordà)

Millor Activitat de Luxe

  • Visita al celler amb tast i dinar menú degustació maridat amb l’enòleg i el propietari del celler Oller del Mas, Manresa (DO Pla de Bages)

Millor Activitat d’Esport o benestar

  • Wine en Kayak de Celler Suñer, Ginestar (DO Tarragona)

Finalistes:

  • Walk & Wine al teu aire de Celler Mas Vicenç, Cabra del Camp (DO Tarragona)
  • Walking Pascona de Celler Pascona, Falset (DO Montsant)

Millor Activitat mediambiental

  • Celler Gramona, Sant Sadurní d’Anoia (Corpinnat i DO Penedès)

Finalistes:

  • Celler Albet i Noya, Sant Pau d’Ordal (DO Penedès)

Mencions Especials

Millor ús de les noves tecnologies en activitats enoturístiques

  • Tast & Casa de Freixenet, Sant Sadurní d’Anoia (DO CAVA i DO Penedès)

Millor Activitat Solidària

  • Cep Passes Solidàries de Vins el Cep, Espiells (DO Penedès)

Els Premis a l’Enoturisme s’han organitzat en col·laboració amb l’Escola d’Enoturisme de Catalunya amb l’objectiu de donar una empenta al sector en un any molt complicat i alhora fomentar el turisme de proximitat, donant a conèixer els cellers que organitzen activitats arreu del territori, ja sigui de manera constant o puntual, relacionades amb aquesta activitat econòmica.

El jurat que ha avaluat les candidatures ha estat format per Ester Garcia, directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya; Lluís Tolosa, sociòleg i expert en enoturisme; Begoña Fernández, professora de l’Escola d’Enoturisme, Carlos Àguila, emprenedor; Ester Bachs, directora dels Premis Vinari i Zaida Torregrosa, directora comercial del Vadevi.

Nou comentari